Teo Trandafir, după plecarea de la Kanal D. „Am avut un moment de panică!”

585
Teo Trandafir, după plecarea de la Kanal D. „Am avut un moment de panică!” - teo-1696763691.jpg

Articole de la același autor

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite și carismatice vedete din România, cu o experiență uriașă de entertainer în TV și radio, și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, fac echipă la emisiunea „Bară la Bară”. Schimbarea a venit după plecarea prezentatoarei TV de la Kanal D. Aceasta a făcut declaratii despre schimbările din viața ei.


„Nu e o tragedie. E o perioadă, ca-n viața fiecăruia. Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Cred că lucrurile se așază în felul lor natural, așa cum am sperat întotdeauna. E foarte posibil să fie vorba doar de o pauză”, a spus Teo pentru Cancan, despre cum a primit vestea plecării de la Kanal D.


„E fabulos. Suntem de la 16 la 19. Eu și cu Mihai ne înțelegem absolut fantastic. Pentru noi e esențial. Că ne simțim din priviri, că știm exact cum să facem ca să nu vorbim unul peste celălalt. Ne place amândurora foarte mult ceea e facem”, a spus Teo Trandafir despre revenirea la radio.


Întrebată dacă i-a fost teamă de ceva anume, Teo a răspuns sincer. „Eu fac parte dintre pionierii radioului independent. Am avut așa un moment de panică. Mihai e atât de bun, deși are doar 24 de ani. Mi-a fost teamă că nu o să mă ridic la nivelul lui. Dar cu delicatețea lui, cu un pic de străduință, reușim. Și chiar ne gândeam aseară, după ce am ieșit, că devenim din ce în ce mai armonioși.”


„De-a lungul vieții mele în cei 32 de ani, da, am avut. În TV am intrat cu experiența radioului. Un om de televiziune care nu a făcut radio a pierdut foarte mult, după părerea mea. Ca fluență. Pe mine m-a ajutat enorm. Și toți oamenii de TV, pe care-i știu eu, care au avut lucruri de spus de-a lungul timpului, au început la radio”, a mai adăugat Teo Trandafir despre revenirea în radio.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4073 secunde