Tombolă cu premii pentru locuitorii din Medgidia care renunță la vechiturile electronice

211
Tombolă cu premii pentru locuitorii din Medgidia care renunță la vechiturile electronice - tombolacupremii-1591121296.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii municipiului Medgidia pot scăpa, luna aceasta, de toate aparatele vechi și nefuncționale din casă. Autoritățile locale organizează, în luna iunie, o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țară.

În Medgidia, programul de colectare se desfășoară între 5 și 19 iunie, prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții. Oricine dorește să se debaraseze responsabil și corect de aceste echipamente poate suna la numărul de telefon 0800.444.800 sau poate intra pe site-ul colecteaza.ro.

"Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti Covid-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mănuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi.

Cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor și al completării taloanelor de participare la campanie", precizează reprezentanții autorităților locale.

În plus, sunt puse la bătaie mai multe premii pentru cei care renunță la vechiturile electrice, constând în blendere, mixere de bucătărie, mașini de călcat. Tombola cu premii va avea loc pe 20 iunie, la ora 10, la Primăria municipiului Medgidia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5284 secunde