Primăria Medgidia, acțiune de dezinfectare a scărilor de la blocurile din municipiu

286
Primăria Medgidia, acțiune de dezinfectare a scărilor de la blocurile din municipiu - primariamedgidia-1585854426.jpg

Articole de la același autor

În ultimele zile, la nivelul municipiului Medgidia, au apărut tot felul de zvonuri de discreditare a celor care lucrează în administrația locală. Pentru a pune capăt tuturor minciunilor, manipulărilor și dezinformărilor apărute în spațiul public, Primăria Municipiului Medgidia a transmis, ieri, că, pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul Covid-19, până în acest moment, au fost efectuate două etape ale procesului de dezinfecție.



"Prima etapă a avut loc în perioada 17 - 21 martie 2020 și a vizat toate unitățile de învățământ și instituțiile publice de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia. Cea de-a doua etapă se desfășoară în această perioadă și vizează toate scările de bloc de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia. Substanțele folosite sunt Bionet A15", au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Medgidia.


Ei au explicat că produsul este avizat de Ministerul Sănătății și se găsește în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.


"Este regretabil faptul că indivizi de joasă speță încearcă în permanență intoxicarea cu informații false care au rolul de a destabiliza, a crea panică și de a arunca în derizoriu toate eforturile administrației publice locale, de a ține sub control situația

existentă.
Vă asigurăm și pe această cale că autoritățile locale sunt total implicate și vigilente, tratând cu maximă responsabilitate pericolul cu care ne confruntăm, tocmai pentru a limita propagarea acestuia! Recomandăm tuturor cetățenilor municipiului Medgidia să se informeze doar din surse oficiale", au mai transmis cei din administrația locală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7249 secunde