Anchetă la Spitalul Județean Constanța, în contextul Covid-19

859
Anchetă la Spitalul Județean Constanța, în contextul Covid-19 - anchetaasistent-1585855080.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au demarat o anchetă, sesizându-se din presă, după ce în spațiul public a apărut informația că un angajat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța ar fi mers la muncă fiind deja purtător al virusului Covid-19.



"Ancheta vizează sesizarea din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în urma apariției în presă, în data de 11 martie, a informației conform căreia un angajat al SCJU Constanța a fost confirmat ca purtător al virusului Covid-19 și că a fost prezent la muncă, fiind deja purtător al acestui virus", au transmis anchetatorii.
Reamintim că, la nivelul spitalului, până în prezent a fost confirmat un singur caz de cadru medical depistat cu Covid-19, fiind vorba despre un asistent medical de la Secția Medicală.



"Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor", au subliniat procurorii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9669 secunde