Unde te angajezi toamna asta

Top cinci companii cu cele mai multe posturi disponibile

460
Top cinci companii cu cele mai multe posturi disponibile - topcinci-1346866182.jpg

Un site de recrutări online a realizat un top al companiilor care fac cele mai multe angajări, la nivel național. Printre companiile cu cele mai multe anunțuri se numără Oracle, Continental și Genpact.

La ora actuală, cel mai mare volum din punct de vedere al anunțurilor de angajare este înregistrat de grupul auto Continental. Astfel, se pot regăsi 58 de anunțuri, cu cel puțin un loc de muncă disponibil, pentru posturi precum hardware engineer, software developer sau design engineer.
Locul al doilea este ocupat de Hella România și Oracle, ambele cu câte 57 de anunțuri postate. Dezvoltatorul și producătorul de componente electrice pentru industria auto, Hella, are în vizor în principal candidații cu pregătire în IT și vânzări, iar principalele orașe pentru care se recrutează sunt Timișoara, Lugoj și Arad.
La rândul său, Oracle România angajează pe poziții precum customer reference specialist, software engineer și database administrator, iar recrutările se fac în București.
Pe locul al treilea, cu 50 de anunțuri de angajare, se află Banca Comercială Română, care caută, printre altele, consilier clienți, director executiv și operatori ghișeu bancar în peste zece orașe din țară, printre care București, Constanța și Brașov.
Ultimele poziții în topul cinci ai celor mai mari angajatori la începutul lui septembrie 2012 sunt ocupate de Emerson România, cu 33 de anunțuri, și Genpact, ce recrutează pentru 31 de poziții, printre care training manager și contabil.
Conform unui sondaj recent derulat pe același site de recrutări, până la finalul anului, companiile vor recruta în special în domeniile IT/telecom, inginerie și finanțe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4363 secunde