Trenurile circulă, dar cu întârzieri, pe unele rute

468
1
Trenurile circulă, dar cu întârzieri, pe unele rute - circulatietrenuri-1675862837.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere prognoza meteo de săptămâna aceasta, cu vreme geroasă şi precipitaţii, CFR Călători informează pasagerii să țină cont de faptul că trenurile circulă în condiții de iarnă severă. Din fericire, până acum nu au fost anulate trenuri din cauza timpului nefavorabil, dar sunt posibile întârzieri și modificări în programul trenurilor, ca urmare a circulației dificile din zonele afectate sau în zonele unde se lucrează pentru restabilirea circulației în condiții normale și de siguranță.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, în ultimele zile, procentul de defectări ale materialului rulant motor aparținând CFR Călători raportat la numărul total de trenuri operate de CFR Călători a fost de sub 0,7%, dar întârzierile au fost mai mari decât în perioade normale de circulație, din cauza condițiilor atmosferice care au îngreunat circulația și asigurarea mijloacelor de remorcare la trenurile afectate de defectări. Pasagerii care au bilete şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea călătoriilor achiziţionate şi neutilizate, fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă. 

Comentează știrea

Lazar
8 februarie 2023
Trenurile de lux din Ro.

Dar cand au circulat mizeria de trenuri in Romania corect sau punctual.Suntem de rasu curcilor cu infracstructura pe toate domenile.Ne au facut de rahat politicieni nostri Hotii,Penali si Mincinosi in 33 de ani.De saracie nu mai vorbim ca o vedem cu toti in fiecare zi.Cum suntem manipulati,manevrati si mintiti si modul de viata,sau nu mai avem timp sa observam.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.47 secunde