TRUCURI UTILE! Ce trebuie să faci pentru ca bradul de Crăciun să reziste mai mult

614
TRUCURI UTILE! Ce trebuie să faci pentru ca bradul de Crăciun să reziste mai mult - typesofchristmastrees1666310586-1671952425.jpg

Articole de la același autor

Poate vi s-a întâmplat, nu o dată, ca bradul de Crăciun să vi se usuce brusc, să își piardă din culoare, sau să își împrăștie toate acele prin casă. Pentru a preveni acest lucru vă prezentăm cele mai bune trucuri și sfaturi care vă vor ajuta să păstrați bradul de Crăciun intact pentru o perioadă cât mai îndelungată.


În primul rând, țineți-l departe de sursele de căldură și de banane. Da, ați citit bine. Aproape în orice locuință există un coș încărcat cu fructe care este amplasat pe masă, de obicei în apropierea bradului sau chiar sub brad. Însă bananele degajă un gaz numit etilenă, o substanță care accelerează coacerea altor fructe care se află în apropiere. Acesta afectează și brazii ducând la uscarea lor și la căderea acelor, scrie antena3.ro


Pe de altă parte, 4-5 linguri de limonadă sau de vodcă în recipientul cu apă în care ați amplasat bradul ajută la menținerea structurii celulare și la împiedicarea căderii acelor.


Un alt truc, mai ciudat, la care puteți apela pentru a menține bradul de Crăciun proaspăt mai mult timp se bazează pe un simplu cartof. Ciopliți tulpina la bază și ascuțiți-o până când ajunge să arate ca un țăruș. Apoi înfigeți acolo un cartof și astfel bradul își va menține nutrienții din cartof și nu se va usca prea repede.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8702 secunde