Tulcea: Concurs online de urări prilejuit de Ziua Dobrogei

263
Tulcea: Concurs online de urări prilejuit de Ziua Dobrogei - ansamblu-1636031547.jpg

Articole de la același autor

Ansamblul Baladele Deltei al Primăriei municipiului Tulcea organizează concursul online "14 Noiembrie - Ziua Dobrogei", prilejuit de sărbătoarea realipirii Dobrogei la România.

Iniţiatorii concursului aşteaptă din partea publicului mesaje video cu o lungime de maximum 30 de secunde cu urări de adresate Dobrogei.

"Este a doua ediţie a concursului '14 Noiembrie - Ziua Dobrogei', după concursul de anul trecut, atunci când i-am invitat pe tulceni să ne trimită fotografii surprinse de-a lungul timpului cu prilejul acestei sărbători. Anul acesta, publicul este invitat să facă doar urări, iar premiile vor consta atât în diplome, cât şi în bani", a declarat, pentru AGERPRES, managerul ansamblului, Ştefan Coman.

Potrivit Agerpres, concursul se va desfăşura pe două categorii de vârstă, 7-18 ani şi peste 18 ani, urările, însoţite de datele de identificare şi cele de contact ale participanţilor, urmând să fie transmise organizatorilor până pe data de 10 noiembrie, pe adresa [email protected].

În ceea ce priveşte spectacolul care se desfăşura de obicei de Ziua Dobrogei, Ştefan Coman a menţionat că evenimentul va avea loc în funcţie de situaţia sanitară.

"Avem trei variante din care vom decide în funcţie de condiţiile care se impun în acea zi. O variantă ar fi să susţinem spectacole la Teatrul 'Jean Bart', cu 30% din capacitatea sălii în faţa persoanelor vaccinate, un spectacol în aer liber cu aceleaşi condiţii sau un spectacol online", a menţionat Coman.

Anul acesta se împlinesc 143 de ani de la revenirea Dobrogei la România, eveniment marcat de cel puţin zece ani de autorităţile tulcene.

Propunerea legislativă privind instituirea Zilei Dobrogei a fost adoptată la 19 noiembrie 2013, de Senat, şi la 9 septembrie 2015, de plenul Camerei Deputaţilor, for decizional în acest caz. Legea 230/2015 privind instituirea acestei zile a fost publicată în Monitorul Oficial din 7 octombrie 2015.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8143 secunde