"Un pomișor pentru viitor". cora România plantează pomi fructiferi în școli

271

Articole de la același autor

Primăvara aceasta, cora România și-a propus să contribuie la îmbogățirea spațiului natural din unitățile de învățământ din comunitățile în care hipermarketurile sunt prezente, pentru a le oferi celor mici un mediu mai sănătos pentru dezvoltarea minții și a corpului și pentru a le insufla grija pentru mediul înconjurător.


În plin sezon verde, voluntarii cora City Park și cora Brătianu împreună cu elevii școlilor gimnaziale din comunele Mereni și Amzacea, elevii Școlilor Gimnaziale nr. 8 și nr. 19 din Constanța, cei ai Colegiului Tehnic "Vasile Pârvan", precum și preșcolarii de la grădinița din comuna Corbu, au plantat câte o mică livadă de pomi fructiferi în grădinile școlilor alese să facă parte din acest program. 


"E rolul nostru să fim alături de comunitățile din care facem parte, contribuind cu tot ce putem pentru creșterea armonioasă și sănătoasă a copiilor noștri. Ne face plăcere să ne implicăm în astfel de activități, dovada fiind numărul mare de voluntari cora care au răspuns cu entuziasm acestei invitații. Am ales să plantăm pomi fructiferi ca să le dăm copiilor, peste ani, o dublă satisfacție: aceea de a avea o mică livadă în curtea școlii, plantată chiar de ei, cu etichete personalizate, dar și să guste din fructele pomilor îngrijiți în timp tot de ei", a declarat Cristian Năstase, director hipermarket cora City Park.


Programul "Un pomișor pentru viitor" se va derula în toate orașele în care activează hipermarketuri cora: București, Constanța, Baia Mare, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Bacău și Ploiești.


Lupta pentru un mediu curat nu poate fi câștigată printr-un efort punctual. Este o luptă continuă, care necesită implicare totală, resurse, viziune. cora România și-a dovedit, de-a lungul timpului, preocuparea față de mediul înconjurător, prin campanii derulate sub umbrela coraVerde. 


Amintim, în acest sens, proiectul SIGUREC- implementarea stațiilor de reciclare în magazinele din rețeaua cora și înființarea stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice, proiect lansat la București, care se va extinde și la Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6513 secunde