Unde puteți găsi un loc de muncă

1201
În timp ce numărul șomerilor crește îngrijorător, numărul locurilor de muncă este din ce în ce mai mic. Pentru săptămâna 25 februarie – 3 martie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a propus numai 67 de locuri de muncă.
Este vorba despre posturi de administrator hotel, șef restaurant, director de agenție de turism, medic specialist, asistent medical generalist, agent de turism tour-operator, agent de turism transport turistic intern, internațional, bucătar, barman preparator, cameristă hotel, agent de intervenție, vânzător, lăcătuș mecanic, mecanic agricol, bobinator aparataj electric, electician amc, automatizări în centrale termoelectrice și nuclearo-electrice, electrician nave, automatist, electrician de întreținere și reparații, mașinist la mașini speciale de așchiere, lucrător bucătărie (spălător vase mari), paznic, plasator, măturător stradă, manipulant mărfuri.
La nivel național, județul Constanța se află printre ultimele locuri în privința numărului de job-uri disponibile. Din cele 8.336 de locuri de muncă oferite, cele mai multe sunt în București - 735, Iași - 665, Vaslui - 483 și Hunedoara - 425. Persoanele cu studii superioare au de ales din 557 de locuri, iar pentru cele cu studii medii, profesionale și lucrători necalificați sunt disponibile 7.779 de locuri de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6739 secunde