Util Deco are stand la Tinimtex

832

Articole de la același autor

Unitatea protejată autorizată Util Deco Constanța expune, zilele acestea, la Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte "Tinimtex", de la Pavilionul Expozițional din Mamaia. Unitatea prezintă o gamă largă de produse de sezon: lenjerii de pat, fețe de masă din damasc, fețe de masă cu motive de sărbători de iarnă, lumânări decorative în forme de brăduți, omuleți de zăpadă, etc., perne, fețe de masă în carouri, rame foto, naproane. Toate produsele sunt realizate de persoane cu dizabilități.
"Invitația pe care am primit-o de a expune și produsele realizate în atelierele unității protejate Util Deco la Tinimtex, cel mai mare eveniment național dedicat producătorilor interni de îmbrăcăminte și încălțăminte, este pentru noi o oportunitate pe care o apreciem foarte mult și pentru care mulțumim organizatorilor târgului. Considerăm această invitație din partea mediului business ca un act de responsabilitate socială, dat fiind că astfel este sprijinit Util Deco, angajator pentru 30 de persoane cu dizabilități", a declarat Angela Achitei, director general Util Deco.
Oferta de iarnă a unității protejate autorizate Util Deco poate fi vizualizată pe www.utildeco.ro, site pe care puteți lansa și comenzi pentru produsele și serviciile lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Social : Util Deco are stand la Tinimtex
Marţi, 08 Noiembrie 2011
Stire din Economie : Disperați să scape de hoteluri!
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier grav, la intrarea în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.5223 secunde