Vă așteptăm la mare! Constanța și stațiunea Mamaia, alegeri perfecte pentru minivacanta de 1 Mai

1103
Vă așteptăm la mare! Constanța și stațiunea Mamaia, alegeri perfecte pentru minivacanta de 1 Mai - mamaia-1715538260.jpg

Articole de la același autor

Minivacanța de 1 Mai se apropie cu repeziciune și românii au motive întemeiate pentru a alege ca destinație Constanța sau stațiunea Mamaia. Vremea se anunță destul de frumoasă și, mai mult ca sigur, conform tradiției mulți români care iubesc apa ar putea face și prima baie în mare.

Reprezentanții administrației publice locale promit că nu o să fiți dezamăgiți cu atât mai mult cu cât au pregătit o serie de concerte care, cu siguranță, o să vă facă să vă bucurați de minivacnță.

Așadar, pentru cei care nu au aflat încă, startul sezonului estival se dă la Constanța printr-o explozie de culoare și muzică. Pentru minivacanța de 1 Mai și sărbătorile pascale, Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța anunță că autoritățile locale au pregătit o serie de concerte și recitaluri. Astfel, în perioada 1-3 Mai, Piațeta Cazino din Stațiunea Mamaia va fi scena unor concerte dinamice, cu artiști de top care vor cânta live pentru a marca debutul sezonului estival.

Pe 1 Mai vor cânta Lora și Mihai Mărgineanu, pe 2 Mai Misha și Lidia Buble iar pe 3 Mai Bibi, Marius Mihalache Band și invitata sa Alexandra Ungureanu.

Dar, asta nu este tot deoarece organizatorii promit și alte seri de distracție.

Atmosfera se va încinge și mai mult cu evenimentele din perioada 4-6 Mai, când Scena din Piața Ovidiu din Constanța va găzdui artiști cunoscuți, transformând orașul într-un hub artistic vibrant.

Pe data de 4 Mai vor cânta Țăndărică & Invitații, Diana Bucșa și Fanfara Zece Prăjini – spectacol cu toace care va răsuna cu ecouri tradiționale și contemporane, pe 5 Mai Keo, Loren, Proconsul iar pe

6 Mai vor urca pe scenă Edward Sandală și Holograf.

De asemenea, se vor organiza Festivalurile Bonheur (30 aprilie – 6 mai) și Sunwaves (1-7 mai) din Mamaia, ce promit ritmuri captivante și distracție pe nisipul fin, ideal pentru amatorii de muzică electronică și dans sub stele.

“Fiecare acord muzical care va răsuna pe plajele noastre, fiecare zâmbet al oamenilor pe care îi veți întâlni, fiecare răsărit de soare pe care îl veți admira, toate sunt parte din invitația noastră călduroasă pentru voi să veniți și să vă bucurați de tot ce Mamaia și Constanța au de oferit. Vă așteptăm cu brațele deschise, să fiți parte din magia locului și să vă încărcați cu amintiri frumoase și momente de neuitat. Vă așteptăm acasă, la mare!, a transmis George Măndilă, președinte OMD Mamaia – Constanța.

Așadar dacă încă nu ați hotărât unde să vă petreceți aceste zile libere încă mai aveți timp să luați o hotărâre, să vă faceți bagajele și să veniți la Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3524 secunde