Vânt puternic, ploi și ninsori în week-end, la Constanța

1225
Vânt puternic, ploi și ninsori în week-end, la Constanța - vreme1-1330718968.jpg
Ne așteaptă un sfârșit de săptămână rece, cu vânt și averse de ploaie. În cursul zilei de vineri, 2 martie, Agenția Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteo privind intensificări ale vântului. Sunt vizate 12 județe din zona montană și cea de est, printre care și județul Constanța. Astfel, sâmbătă, 3 martie, între orele 2,00 și 21,00 se vor semnala intensificări ale vântului în regiunile estice, precum și în Carpații Meridionali și Orientali. Vitezele la rafală vor depăși 55-70 km/h, iar în zona montană înaltă, 80-90 km pe oră. De asemenea, în zonele atenționate vor fi precipitații slabe cantitativ, predominant ninsori, local și temporar viscolite.
Tot sâmbătă, va fi parțial înnorat, iar maxima pe timpul zilei abia dacă va atinge 6 grade Celsius. Peste noapte va fi mai mult senin, dar și ger, cu o minimă de -2 grade Celsius. Și pentru ca tabloul de iarnă să fie complet duminică vor fi numai 4 grade și după-amiază vor fi condiții de ploaie și ninsoare în averse.
Nici săptămâna viitoare nu va fi mai bine, când sunt așteptate din nou câteva ninsori, iar valorile termice se vor încadra între -3 și 4 grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Martie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea în luna martie
Vineri, 24 Februarie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3255 secunde