Veste bună pentru cei care vin în vacanță! Hotelierii scad prețurile

190
Veste bună pentru cei care vin în vacanță! Hotelierii scad prețurile - hotelieriidepelitoral-1598030854.jpg

Articole de la același autor

Hotelierii de pe litoralul românesc se pregătesc pentru o nouă tură de turiști și au scăzut prețurile, începând din acest week-end. Vârful de sezon pe litoralul românesc se încheie în acest weekend, urmând ca, din 23 august tarifele hotelurilor să scadă, în medie, cu 20%, fie că este vorba de structuri de cinci stele, de patru, de trei, de două sau de o stea. Un alt prag de reduceri pe litoral va fi la 1 septembrie, când vacanțele vor fi cu 40 - 50 % mai ieftine decât în acest moment.

Din 23 august, o cameră dublă într-un hotel de patru stele din Mamaia va putea fi închiriată cu prețuri pornind de la 400 de lei pe noapte, un hotel de trei stele va avea tariful pe cameră începând de la 250 de lei pe noapte, iar unul de două stele, de la 220 de lei.

De la 1 septembrie, turiștii care vor să se cazeze la 4 stele în Mamaia vor plăti începând de la 242 de lei camera dublă pe noapte, la 3 stele, de la 150 de lei, iar un hotel de două stele va putea fi închiriat cu 114 lei camera pe noapte. Sunt și hoteluri mai ieftine decât acestea.

Sunt hoteluri care practică chiar și tarife mai mici decât acestea, iar prin programul "Litoralul pentru toți", care începe în septembrie, vor fi, de asemenea, tarife mai mici, însă pachetele care sunt scoase la vânzare includ sejururi de cinci nopți.

"Tarifele mici și vremea foarte bună care se anunță în următoarea perioadă ne fac să credem că în următoarea lună litoralul va avea în continuare turiști. Sunt mulți care au așteptat aceste reduceri. Din anii trecuți am observat că până pe data de 15 septembrie turiștii au considerat că este sezon estival și litoralul a fost plin. Chiar și după această dată ne așteptăm să vină turiști care vor să evite aglomerația din sezon și să profite de cele mai mici tarife din an", a declarat Anca Nedea, directorul executiv al OPMCTA. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Începe Festivalul de modă pentru copii
Pagina a fost generata in 0.4163 secunde