Veste bună! Românii NU vor mai plăti PIERDERILE în rețea la căldură, curent sau apă

243
1
Veste bună! Românii NU vor mai plăti PIERDERILE în rețea la căldură, curent sau apă - calorifer13187881071381094533-1396939262.jpg

Articole de la același autor

Facturarea pierderilor din rețele va fi interzisă, potrivit unui proiect de lege depus în Parlament, și se va pedepsi cu închisoare de la 6 luni la 2 ani.


Un număr de 32 de parlamentari au elaborat un proiect de lege prin care furnizorilor de energie electrică și termică li se interzice facturarea către consumatori a pierderilor din rețele, încasările în avans, recalculările și taxele de rezervare, consumatorii urmând să plătească numai cantitatea consumată, pe baza citirilor efectuate de contor, potrivit Adevarul.ro.


"Utilizatorul casnic de energie electrică sau termică nu va plăti pierderile de energie electrică sau termică din rețeaua de furnizare sau orice alte pierderi care există până la intrarea rețelei în contor", se arată în articolul 5 al proiectului, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Un abonat ENEL,RADET,RAJA
8 aprilie 2014
Confiscarea averii

....și se va pedepsi cu închisoare de la 6 luni la 2 ani SI CONFISCAREA AVERII CELUI CARE FURA CONSUMATORII.Deoarece este in voga serialul Suleyman Magnificul ,marele padisah pe linga taierea capului celui vinovat ii confisca intreaga avere .Nu mai suntem in Evul Mediu dar cel putin confiscarea averii s-ar putea face .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3813 secunde