Vești bune! Apa de pe litoral este numai bună pentru îmbăiere

396
1
Vești bune! Apa de pe litoral este numai bună pentru îmbăiere - plaja-1718869430.jpg

Articole de la același autor

Informația apărută miercuri, 19 iunie, în spațiul public privind poluarea cu hidrocarburi a apei Mării Negre în zona plajei Reyna a fost infirmată.

Conform datelor transmise de către Garda de Mediu Constanța, în urma verificărilor riguroase efectuate de Autoritatea Navală Română pe mare și de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral la linia țărmului, nu s-au observat irizații de produse petroliere în apă sau pe plajă. Verificările detaliate au demonstrat că nu există nicio urmă de poluare cu hidrocarburi în zona menționată.

Garda de Mediu Constanța a confirmat că toate informațiile inițiale privind posibila poluare nu se confirmă, asigurând publicul că apa și plaja din zona Reyna rămân curate și sigure pentru vizitatori. Autoritățile vor continua să monitorizeze situația pentru a se asigura că mediul marin nu este afectat.

Comentează știrea

ness
20 iunie

Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos --- https://use.my/arctrum

Pagina a fost generata in 0.3152 secunde