Vezi aici ce locuri de muncă mai sunt în străinătate

375
Vezi aici ce locuri de muncă mai sunt în străinătate - sudor-1338902088.jpg
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță că, prin portalul Eures, sunt disponibile 30 de locuri de muncă în astfel de ferme. Candidații trebuie să aibă între 18 și 30 de ani și să aibă studii în domeniul agricol, zootehnie. De asemenea, ei trebuie să cunoască limba engleză foarte bine. Salariul este de aproximativ 1.260 de euro brut lunar. Din aceștia se scad contribuția socială, chiria lunară și impozitul. Unii angajatori oferă cazare lângă ferme, contracost, alții vă pot ajuta să găsiți cazare în apropierea fermei. Chiria plătită de o persoană este între 200 și 300 de euro pe lună. Durata contractului este între 6 - 18 luni, cu 37 de ore lucrătoare săptămânal. Dacă se fac ore suplimentare, acestea se plătesc conform contractului de muncă.

Pe același portal mai sunt disponibile posturi de medici, tot în Danemarca, de ingineri proiectanți în Germania și sudori în Norvegia.

Persoanele interesate pot afla informații suplimentare la adresa www.eures.anofm.ro sau de la consilierul Eures din cadrul AJOFM Constanța, Elena Pană, tel. 0241/481.553. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3884 secunde