Multinaționalele scot "la bătaie" sute de locuri de muncă

1231
3
Multinaționalele scot
Dacă vă căutați un loc de muncă și în Constanța nu ați găsit încă angajatorul potrivit, astăzi, la București, aveți șansa să prindeți un job într-o companie multinațională. Astăzi se deschide, la București, cel mai mare târg de locuri de muncă din România. Peste o sută de companii din cele mai importante industrii din piața internă scot la concurs sute de locuri de muncă. Evenimentul se va desfășura timp de două zile, vineri și sâmbătă, la pavilionul central Romexpo. În cadrul târgului locurilor de muncă, vor fi susținute peste 30 de workshop-uri și prezentări de companie. Printre multinaționalele care oferă joburi în IT și inginerie se numără IBM, Microsoft, Dell, Intel, HP și Computer Generated Solutions. Doritorii de joburi în retail își vor putea depune CV-ul la stand-urile Lidl, Nestle, OBI, P&G, Coca-Cola sau Profi. Oferte vor găsi și cei care își caută o slujbă în vânzări, customer service, marketing și cercetări de piață.

Comentează știrea

Crina
11 mai 2012
Da-l mai departe, pentru binele copiilor nostri.

Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost detectat sero-pozitiv in Brazilia, in 2003, la o clinica din Sao Paulo, unde ulterior i s-a fost furat dosarul si vandut unui paparrazo, care l-a santajat pe Mazare, acesta din urma platind o suma colosala de bani pentru tacere. Regional, primarul este acoperit in continuare prin media controlata, cu suportul PSD. Informatia insa a aparut public in forma documentului oficial scanat si incarcat pe un site public in iarna anului 2011. Site-ul a fost suspendat ulterior la cerere, sub motiv de continut ilicit. Atentie mare: Radu Mazare NU are ciroza ori boala de ficat, el sufera de primul stadiu al maladiei transmisibile prin contact intim. Membrii conducerii au fost informati, dar invitati la tacere. O declansare a stirii prin mass-media ar fi fatala conducerii consiliului local Cta, spune un angajat al primariei, ce prefera sa ramana in anonimat spre siguranta locului de munca. Sursa infectarii lui Mazare se pare a fi contactul neprotejat avut cu tinere din America de Sud si Africa (Madagascar) din ultimii 10 ani, invitate la petreceri private pe yacht-uri. Un sfat aditional si folositor: in cluburile din Mamaia umbla o grupare secreta de infectati HIV, in mare oameni cu situatie materiala deosebita. Asadar petrecaretii sunt invitati la prudenta, in special fetele. Dati mai departe, pentru ca oamenii sa stie.

Elena
11 mai 2012
Da-l mai departe, pentru binele copiilor nostri.

Crina, ce legătură are < sula cu prefectura>? Doar tu ești interesată de asta și ...prietenii știu de ce. RUSINICĂ !!!!!! Pe noi ne interesează cu totul altceva...apă, canalizare, curățenie, cinilizație intrun cuvânt.

klmlkkm
11 mai 2012
rgeg

mai bine stati acasa asta vrei sa spui?ce naiba e si cu gruparea secreta de hiv ati ? =))..mai bine ziceai ca inteapa unu fetele in cur..ca si astia tot le inteapa...nu cred ca cine are hiv mai are chef de clubareala..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2178 secunde