Video VIDEO DE COLECȚIE. Nu e glumă! / Olguța iz dă best! "Ză inclujăn ov umăn vulnerabil az uel". Cum face ministrul Muncii zdrențe limba engleză la întrunirea ONU

8067
6
VIDEO DE COLECȚIE. Nu e glumă! / Olguța iz dă best!

Articole recomandate

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a participat, luni, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru condiția femeii, care a avut loc la New York.


Aceasta a citit un discurs în cadrul sesiunii, în limba engleză, stârnind discuții aprinse în mediul virtual, din cauza accentului și a modului în care pronunța cuvintele. Textul citit de ministrul Muncii era despre femeile din România și despre modul în care acestea sunt integrate pe piața muncii.


În apărarea ei, ministrul Muncii susține că nu a făcut în școală nicio oră de engleză și, din acest motiv, consideră că s-a prezentat decent.












Comentează știrea

europeanu
15 martie 2017
Oltenii

pai ce vreti de la o olteanca pesedista proasta ? Stiu,doua pleonasme...

SEVER
15 martie 2017
toanta din capul satului

AM CREZUT CA TOANTA OLGA(IMPOSIBIL SA O ALINT) VORBESTE ENGLEZA CA O VACA SPANIOLA,DAR MAI RAU, EA CITEA TEXTUL ENGLEZ SCRIS FONETIC. IMBECILA DRACULUI DE MINISTRU.BAI TARANCO, NU ESTE NICIO RUSINE SA NU STI ENGLEZA. RUSINOS ESTE SA TE DAI MARE CA STI LIMBA.SA VREI SA INSELI SI SA ARUNCI PRAF IN OCHI .CHIAR CA TE-AI FACUT DE TOT CACATUL, SI MA BUCUR NESPUS. DORINTA MEA ESTE SA TE POT VEDEA INTRE 4 OCHI.

ciobanu
15 martie 2017
de la oi si capre

Olguța iz dă best! "Ză inclujăn ov umăn vulnerabil az uel"--marim pensia sociala si dam un sut in k,, la ceilalti pensionari; sa dublam salarii si alte venituri sociabile/ dar de unde bani?

PT. MAXIMUS
15 martie 2017
APROPO DE OLGUTA

MAI MAXIMUS, DACA AR INTRA UNGURII LA NOAPTE IN ROMANIA SI MI-AR SPUNE: SEVER,ORI O TRAGI PE OLGUTA,ORI PIERDETI ARDEALUL, CRED CA AM PIERDE ARDEALUL......

Basisti nenorociti
15 martie 2017
Ce sunteti

Nu uitati sulaina cenal, imbecilii dracului

pT BASISTI NENOROCITI
15 martie 2017
.............................

BOULE,SA O PUPI IN CUR PE OLGUTA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7641 secunde