Video VIDEO SCANDALOS! Femeie filmată târându-și propriul copil cu lesa, pe stradă: "Are autism, nu-l pot controla altfel"

3250
VIDEO SCANDALOS! Femeie filmată târându-și propriul copil cu lesa, pe stradă:

Articole recomandate

Imagini scandaloase au fost surprinse pe o stradă din Liverpool, după ce o femeie a fost filmată trăgându-l pe fiul ei cu lesa pe stradă.


În imaginile surprinse de un trecător, copilul nu pare să reacționeze în vreun fel, dar nici trecătorii nu par să fie impresionați de imaginea șocantă. Joe Cain, cel care a filmat clipul și a postat totul pe Twitter, susține că cel mic era real, deși mai mulți internauți s-au grăbit să spună că ar fi o păpușă.

"Practic, am fost la o plimbare prin oraș și copilul a căzut și apoi femeia a văzut cum copilul a căzut, dar a continuat să meargă.", a povestit martorul pe rețelele de socializare, potrivit mirror.co.uk.


Contactată de presa locală, femeia a insistat că nu este o mamă rea. Femeia a explicat că fiul său de patru ani suferă de autism și că nu îl poate controla altfel.

"Fiul meu e autist, când se enervează se aruncă pe jos și nu ai ce să-i faci. Ce fac în acel videoclip e singurul lucru pe care îl pot face pentru a-l mișca. Face chestia asta mereu și nu mă lasă să îl iau de jos. Oamenii încearcă să mă facă să par o mamă rea. Ar trebui să-mi cunoască situația, înainte să-și dea cu părerea și să mă judece", a declarat femeia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5289 secunde