Video VIDEO. Șoarece filmat în frigiderul cu lactate al unui supermarket. Ronțăia de zor o roată de cașcaval!

3392
VIDEO. Șoarece filmat în frigiderul cu lactate al unui supermarket. Ronțăia de zor o roată de cașcaval! - untitled-1486710254.jpg

Articole recomandate

Imagini tulburătoare, la un supermaket din București. Clienții au filmat un șoarece în frigiderul cu lactate, în timp ce ronțăia de zor o roată de cașcaval. Imediat, magazinul a fost închis, pentru deratizare. În România, însă, un supermarket în care rozătoarele se plimbă nestingherite printre alimente poate fi redeschis după scurt timp. Reprezentanții lanțului spun că este vorba despre numai șapte zile. Iar autoritățile întârzie cu răspusuri și cu sancțiuni, scrie digi24.ro


xxx


Un pui de șoarece, aparent bine hrănit, a fost surprins de clienții unui magazin, ironic, chiar la cașcaval. Animalul intrase în frigider să se înfrupte din bunătățile puse la rece. Nu a fost deranjat nici de temperatura scăzută, nici de prezența oamenilor de dincolo de sticlă.

După ce mai mult clienți au postat pe Facebook imagini cu șoarecele în frigider, magazinul a fost închis. Măsura este una proviozie, însă, și luată pentru deratizare, potrivit unui comentariu de pe aceeași rețea de socializare, dat de reprezentanții magazinului.

Potrivit comentariului, magazinul ar fi urmat să fie închis doar pentru o oră. Apoi, într-un comunicat trimis redacției Digi24, reprezentanții lanțului au spus că este vorba despre o perioada de șapte zile. În plus... "Ca o primă masura de siguranță, frigiderul a fost igienizat și au fost înlăturate toate produsele existente în momentul incidentului." 


Sursa: comunicat de presă citat de digi24.ro





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.07 secunde