VINE TOAMNA SAU NE MAI BUCURĂM DE VARĂ? Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

1343
VINE TOAMNA SAU NE MAI BUCURĂM DE VARĂ? Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - fotofondplantari1445620811-1471867723.jpg

Articole de la același autor

După căldurile din ultimele zile și seceta de toată vara, constănțenii speră că toamna le va aduce și temperaturi mai plăcute și ceva ploi.


Meteorologii vin cu vești numai pe jumătate bune pentru următoarele două săptămâni, la Constanța. Se va mai răcori, dar sunt slabe șanse de averse. 


Astfel, vremea se va răcori de la o zi la alta, până în data de 26 august, astfel încât mediile maximelor diurne vor scădea, de la 32 de grade la 27 de grade. Între 27 și 31 august, se va produce o ușoară creștere, până la o medie de 30 de grade, după care, până la sfârșitul intervalului de prognoză, mediile diurne vor scădea ușor, din nou. Temperaturile nocturne se vor menține în jurul mediei de 21 de grade în primele trei zile, apoi vor marca o scădere până la 18 grade în data de 26 august.


În intervalul 27 august – 4 septembrie, mediile minimelor regionale vor avea variații nesemnificative, menținându-se la valori de 18, 19 grade.


În ce privește ploile, astăzi, mâine și poimâine, în decursul după-amiezelor, local, vor fi averse slabe, apoi vremea va fi în general frumoasă, cu o probabilitate foarte redusă pentru ploi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7365 secunde