Vouchere de vacanţă pentru angajaţii din Sănătate

222
Vouchere de vacanţă pentru angajaţii din Sănătate - voucherejpg2-1663090068.jpg
De curând a fost publicată în Monitorul Oficial Ordonanța de modificare a Legii 95/2006 prin care sunt finanțate de la bugetul de stat voucherele de vacanță pentru mai multe categorii de angajați din sistemul sanitar. În acest fel, demersurile Federației „Sanitas” s-au finalizat în favoarea angajaților care-și desfășoară activitatea în unităţile de primire a urgenţelor, precum și pentru rezidenți, salariați care lucrează în cabinete de medicină sportivă, de medicină legală, de planning familial, TBC, personal care desfășoară activitate de cercetare științifică, precum și cei care lucrează în programe tip HIV/SIDA sau programe pentru distrofici.

Potrivit Sanitas Constanţa, la acest moment, toți acești angajaţi au dreptul să primească vouchere de vacanță finanțate din bugetul de stat.

„Mai departe, Federația Sanitas va face tot ceea ce este necesar pentru ca autoritățile să-și îndeplinească atribuția legală de a asigura finanțarea acestor vouchere. Totodată, va continua demersurile pentru ca toate categoriile de salariați din Sănătate să beneficieze de același drept de care se bucură și ceilalți angajați bugetari - vouchere de vacanță finanțate din bugetul de stat”, au declarat sindicaliştii constănţeni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1607 secunde