Vreme deosebit de rece, la Constanța

196
Vreme deosebit de rece, la Constanța - vremea-1568831652.jpg

Articole de la același autor

Ne-am bucurat de o vară lungă, dar a venit momentul să întâmpinăm toamna, în sfârșit, și la Constanța. Meteorologii anunță o scădere bruscă a temperaturilor și vreme ușor instabilă. Vestea bună este că, după un episod cu câteva zile mai friguroase, săptămâna viitoare se face din nou cald. Nu vor mai fi 30 de grade, dar tot vom avea soare și temperaturi plăcute.


Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult acoperit și vântul suflă cu putere, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge doar 18 grade Celsius. Peste noapte, rafalele se vor mai domoli, dar sunt așteptate averse de ploi. Termometrele vor indica minimum 14 grade.


Mâine, norii se mai risipesc și temperaturile vor mai crește ușor și se vor situa între 13 și 19 grade. Sâmbătă, va fi preponderent însorit, iar de duminică vom avea din nou 20 de grade pe timpul zilei.


Săptămâna viitoare continuă procesul de încălzire, așa că vor fi chiar și 24 de grade ziua și 17 grade noaptea. Vor mai fi ceva înnorări răzlețe, dar ploile nu vor veni încă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Miercuri, 04 Septembrie 2019
Stire din Social : Vreme mai răcoroasă, la Constanța
Vineri, 30 August 2019
Stire din Social : Temperaturi plăcute, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.2967 secunde