Vreme închisă și maxime de 6 grade Celsius, astăzi, la Constanța

174
1
Vreme închisă și maxime de 6 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vreme-1417536261.jpg

Articole de la același autor

Deocamdată, iarna s-a mai domolit, la malul mării. Nu mai ninge, iar temperaturile au mai crescut. Nu ne dau încă pace ploile, care vor persista în zilele următoare, pe fondul unei ușoare încălziri.


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat, vântul suflă cu putere, dinspre est, iar maxima termică va atinge 6 grade Celsius. Peste noapte, vântul se va mai domoli, dar norii nu se dau duși. Termometrele vor indica minimum 2 grade. 


Mâine, va fi tot înnorat, pe timpul zilei, iar noaptea se va răci simțitor, până pe la 0 grade. Vineri, este posibil să zărim câteva raze de soare, dar se lasă din nou gerul, cu valori cuprinse între 1 și 3 grade, iar sâmbătă și duminică va ploua mult.


Și în restul țării, deși valorile termice marchează o creștere ușoară, vremea se menține rece pentru această dată în regiunile extracarpatice și apropiată de normalul termic al acestei date. Astfel, astăzi, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade în Moldova și 11 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între -6 și 5 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.


Cerul va fi variabil în nord-vestul și centrul teritoriului și mai mult noros în celelalte zone. Temporar, îndeosebi în cursul zilei, se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie în sudul Banatului și local în Dobrogea, mixte în Oltenia și pe spații mai restrânse în Muntenia și izolat ninsoare în Moldova. În zona de munte vor predomina ninsorile. Izolat se va produce polei. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în sud-vestul, sudul și centrul țării și pe crestele montane, în special în Munții Banatului. Dimineața, dar mai ales noaptea, în zonele joase se va semnala ceață.


Comentează știrea

Munca la domiciliu
3 decembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7203 secunde