Vreme însorită și maxime de 21 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

88
Vreme însorită și maxime de 21 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremea3-1382361917.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie foarte frumoasă și foarte caldă, zilele acestea, la Constanța. Meteorologii anunță temperaturi peste cele normale pentru această perioadă, dar și un soare generos.

Astăzi, cerul este senin, vântul suflă slab, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 21 de grade Celsius. Peste noapte va fi ceață și termometrele vor indica minimum 8 grade. Mâine se va mai intensifica puțin vântul, dar temperaturile vor rămâne plăcute. Pe timpul zilei vor fi 18 grade, iar noaptea se vor înregistra 11 grade. De joi se mai răcorește puțin, până pe la 14 grade, și vor apărea câțiva nori, dar nu există riscul de ploi.

Iarna vine după 20 noiembrie

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Ion Sandu, a anunțat că vremea se va răci și vom avea ninsori după jumătatea lunii noiembrie. Potrivit acestuia, iarna se va instala după 20 noiembrie, când este posibil ca temperaturile să fie ușor pozitive ziua și negative noaptea.

"După 20 noiembrie, precipi-tațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare, însă e posibil ca după 1 noiembrie să fie un episod de ninsoare la munte. Până în 1 noiembrie, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 20 de grade și vor fi valori pozitive noaptea", a precizat șeful ANM.

Referitor la prognoza pe următoarele trei luni, Ion Sandu a spus că în decembrie valorile de temperatură vor fi mai scăzute decât în medie, iar în ianuarie și februarie temperaturile vor fi normale pentru acea perioadă. "Nu este exclus însă să avem și temperaturi de minus 15 sau minus 20 de grade Celsius. Nu ne așteptăm la o iarnă ieșită din comun", a adăugat Ion Sandu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6925 secunde