Vreme schimbătoare în toată țara. Grindină și vijelii până la finalul zilei

298
Vreme schimbătoare în toată țara. Grindină și vijelii până la finalul zilei - plajaturistivenusneptungf123-1595399109.jpg

Articole recomandate

Miercuri avem o zi însorită în sudul și în estul țării, dar în celelalte zone mai vin ceva averse, vor fi și condiții de grindină și vijelii.


Maximele termice pleacă de la 23...24 de grade în Bucovina și ajung pe la 33 de grade în Lunca Dunării. 


În Dobrogea și Bărăgan găsim vreme frumoasă și cer senin în prima parte a zilei. Prin Bărăgan se face mai cald decât marți, iar vântul mai are unele porniri la malul mării.


În Moldova sudică și în nordul Munteniei va domina atmosfera cu soare, dar în zonele mai înalte pot să apară câteva reprize de ploaie. Vremea devine călduroasă la orele amiezei, când se ating 31...32 de grade, la umbră.


În nordul Moldovei și în Bucovina găsim temperaturi suportabile, de la 23, la cel mult 29 de grade. Spre seară se adună norii și o să plouă și aici, în special în zonele montane.


În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim atmosferă instabilă, mai multe perioade cu averse zdravene, descărcări electrice, poate și grindină. Temperaturile, mai scăzute decât marți, se opresc pe la 25...26 de grade.


Și în vestul țării o să plouă din când în când. Vor fi averse destul de consistente, cu tunete, fulgere și intensificări ale vântului. Temperaturile pierd un grad, două, față de ziua trecută.


Mai vin ceva ploi și în zona Transilvaniei. Se pot strânge cantități însemnate de apă, într-un timp foarte scurt. Apare trecător și soarele, iar maximele ajung pe la 27...28 de grade.


În Oltenia se face un pic mai cald decât marți. O să plouă în regiunile deluroase. În rest avem soare și până la 33 de grade în vestul provinciei.


La fel va fi și în ținuturile sudice: vreme frumoasă pe la câmpie, ceva condiții de averse în zonele mai înalte și temperaturi ce ajung la 32...33 de grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Iunie 2020
Stire din Social : Vreme instabilă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2906 secunde