Vreme ușor instabilă, astăzi, la Constanța

119

Articole de la același autor

În plină informare meteo de cani-culă, vremea se menține frumoasă și plăcută, pe litoral. Câțiva nori dau târcoale și mai aduc din când în când puțină umbră, iar temperaturile se mențin în jurul valorii de 30 de grade Celsius.

Astăzi, la Constanța, cerul este variabil, cu soare. Vântul doar suflă ușor, dinspre nord-est, iar maxima termică atinge 30 de grade. Peste noapte se va mai însenina și termometrele vor indica minimum 22 de grade Celsius.

Și în week-end se anunță vreme ușor instabilă când nu este exclus să avem și câteva averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice.

În rest, vremea este călduroasă, astăzi, în vestul, sudul și local în centrul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în nordul Moldovei și 36 de grade în vestul Olteniei. Indicele temperatură - umezeală va atinge și depăși ușor pragul de 80 al disconfortului termic, pe arii restrânse Banat și Oltenia.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza și seara, local în zona Carpaților Orientali și pe arii restrânse în regiunile estice, sud-estice și centrale. Temperaturile minime se vor încadra între 9 - 10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 - 21 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4522 secunde