Vremea se răcește în Dobrogea. Revin precipitațiile care se transformă în lapoviță

1339
Vremea se răcește în Dobrogea. Revin precipitațiile care se transformă în lapoviță - vremeuratacuploisininsoriinaproa-1701620881.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare, procesul de răcire va continua, meteorologii anunță chiar temperaturi sub limitele normale ale acestei perioade.


”Temperaturile vor urma să scadă pe măsură ce frontul rece avansează. Du-minică noapte vorbim de temperaturi negative în aproape toate regiunile, iar luni, temperaturi mai reci decât în mod normal pentru această dată. Acest lucru înseamnă temperaturi maxime de la -2-0 grade Celsius în centru teritoriului, până la cel mult 4-5 grade Celsius în partea de sud a țării, iar mâine noapte vor fi temperaturi negative în toată țara, până spre -12, -13 grade Celsius în depre-siunile din estul Transilvaniei. Duminică, în partea de sud-est, precipitații sub formă de ploaie care se vor transforma în lapoviță și ninsoare.


Luni vom înregistra cel mult, 3 – 4 grade Celsius. Pentru săptămâna ce ur-mează avem variații termice de la o zi la alta, dar se mai încălzește ușor astfel încât vom vorbi de temperaturi normale pentru această perioadă”, a spus Alina Șerban, meteorolog ANM.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4633 secunde