Vremea se schimbă radical! Vânt, ploi și temperaturi scăzute

492
Vremea se schimbă radical! Vânt, ploi și temperaturi scăzute - vreme-1587371269.jpg

Articole de la același autor

După un weekend cu temperaturi de vară, Administrația Națională de Meteorologie anunță o zi ploiasă, cu vânt și temperaturi scăzute. În următoarele două zile, meteorologii anunță intensificări ale vântului în toate zonele.


La această oră, cerul prezintã înnorãri în sudul țãrii, unde cu totul izolat se semnaleazã averse de ploaie și este variabil în rest. Vântul suflã slab și moderat, cu intensificãri pe crestele Carpaților Meridionali și de Curburã și local în Muntenia, Moldova și Dobrogea. La ora 09 se înregistrau valori termice cuprinse între 2 grade la Toplița și 14 grade la Bãile Heculane.


Vremea se va rãci și în jumãtatea de sud a țãrii, devenind ușor mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã și va fi apropiatã de normal în rest. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile sud-vestice, iar în prima parte a zilei și în cele sudice, unde pe arii restrânse va ploua. În Carpații Meridionali, la altitudini mari, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în zona de munte, precum și în sud, est și local în vest.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7813 secunde