Zeci de surprize pentru clienții cora Constanța, cu ocazia aniversării celor două hipermarketuri

557

Articole recomandate

cora îi invită pe consumatori să îi fie alături la aniversarea prezenței pe piața constănțeană, ocazie pe care o marchează printr-o serie de promoții și surprize.

Astfel, săptămâna aceasta, posesorii cardului de fidelitate care fac cumpărături de minimum 30 de lei participă automat la hipertombola cora și sunt mai aproape de super premiile puse în joc: o bicicletă electrică, un TV led și 10 vouchere de 500 de lei fiecare. În plus, pe 28 iulie, alegeți-vă produsul favorit și mergeți în cora să îl cumpărați cu 15% mai ieftin.

Și pentru că, așa cum a făcut-o dintotdeauna, cora își dorește să fie aproape de clienți, îi invită la tăierea tortului aniversar, eveniment care va avea loc pe 24 iulie la ora 12 în cora Brătianu și pe 28 iulie la ora 12 la cora City Park.

“Suntem emoționați să aniversăm 11 ani de activitate la Constanța și le mulțumim consumatorilor fideli sau ocazionali pentru încrederea pe care ne-au arătat-o. cora City park împlinește 11 ani, iar cora Brătianu – 9 ani. A fost o călătorie vibrantă pentru noi și suntem mândri că ne-am integrat în viața comunității. cora este un angajator important în oraș și ne dorim să participăm la dezvoltarea unuia dintre cele mai importante orașe ale României. Astăzi este în primul rând despre clienți, vă mulțumim că ne sunteți alături!” – Cristi Năstase, directorul hipermarketului cora City Park.

„Sărbătorim 9 ani de când ne-am deschis porțile la Constanța. Am construit împreună un model de comerț modern, atrăgător și orientat către client, lucru care nu ar fi fost posibil fără echipele de calitate și fără sprijinul publicului. Vă mulțumim că ne sunteți alături!” – Dragoș Ilie, directorul hipermarketului cora Brătianu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Social : Auchan,  la ceas aniversar
Pagina a fost generata in 1.4632 secunde