Ziua Națională a Românilor se serbează la Maritimo!

882
3
Ziua Națională a Românilor se serbează la Maritimo! - maritimo1-1417021650.jpg

Articole de la același autor

O nouă aniversare colectivă adună toată Constanța la Maritimo. Ziua Națională a Românilor este evenimentul pentru care Maritimo Shopping Center se îmbracă în haine tradi-ționale de sărbătoare și îi invită pe toți cei care iubesc muzica tradițională, clasică și populară, dar și show-urile culinare, să-l celebreze împreună. Îmbinarea între mâncăruri tradiționale, gătite după rețete vechi, aduse, cu har, în contemporaneitate, și muzica potrivită vor face din evenimentul pregătit de Maritimo o amintire de neuitat.

Așadar, la Maritimo, Ziua Națională a Românilor începe sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 18, în food-court, unde îndrăgitul Mr. C. își va depăși limitele... culinare, așa cum v-a obișnuit. De această dată, zona gastronomică aleasă de celebrul Mr. C, îndrăgostit de viața sănătoasă, este cea tradițional-românească. Constănțeanul Ciprian Lepădatu, alias Mr. C, vă va împărtăși din secretele bucătăriei sănătoase și va învinge preconcepțiile potrivit cărora o mâncare gustoasă este o mâncare grasă. Nu ratați așadar un show gastronomic de excepție, mai ales că se apropie perioada Sărbătorilor și orice idee sau sfat culinar nu poate fi decât binevenit.

Și, pentru că mâncarea bună merge ca unsă alături de o muzică după sufletul românului, organizatorii v-au pregătit mai multe surprize auditive, din care dezvăluim: un spectacol de muzică tradițional românească, susținut de orchestra condusă de inegalabilul Jean Tița-Bibu și, în continuare, un concert special de muzică populară susținut de Cornelia și Lupu Rednic.

Sărbătoarea continuă și pe 1 Decembrie, la Intrarea 3 (Info Desk), unde, între orele 14 și 17, va avea loc un superconcert de muzică tradițională românească și populară. Suntem convinși că nu veți putea rata momentul în care îi puteți vedea pe celebrii artiști din Ansamblul "Brâulețul", pe Tița Barbu, Mihaela Avram, Marius Brutaru, Marius Cristel Marin, Maria Stângă, Ion Botnăraș, Sorina Preda, Gheorghe Luca, Mihai Boca, Nicolae Pavel, Rodica Onța, Mădălina Modruj, Elena Chirică, Iulian Bratu.

Comentează știrea

DODO
27 noiembrie 2014
ia Ziua Nationala,neamule !

De ce nu am scoate la piata Ziua Nationala? doar ne-au invatat americanii cum sa scoti bani din orice ( Valentin, ziua cu bau-bau ) oriunde se aduna oameni ! Ce respect pentru eveniment si istorie ?!? ce buni elevi sintem noi !

DODO
27 noiembrie 2014
vesnica naiva

Perhaito, in prostia ta, te poti entuziasma de chestia asta ? Mereu ti-am scris ca la capitolul estetica esti varza ! Inainte de a publica, consulta pe cineva destept.

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Parlamentarii, liberi de 1 Decembrie
Pagina a fost generata in 1.5836 secunde