Zona Dacia rămâne fără apă caldă şi căldură

40512
3
Zona Dacia rămâne fără apă caldă şi căldură - ahotshower-1671090686.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 15.12.2022, ora 09:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctul termic: PT 101.

Zona afectată de această oprire: Dacia.


Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.


Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 9 ore.



Comentează știrea

gica
15 decembrie 2022
hotilor

si Casa de Cultură , Tomis I , Tomis II , Capitol, Centru, Peninsulă, azi toata ziua. Primarul face modernizari iarna ca un nesimtit si ne opreste cadura iar guvernul ne-a dat limita de 255 kw / luna imposibil de respectat daca pui un radiator; bataie de joc si jaf legalizat din partea autoritatilor statului; hotilor, infractori ordinari ce sunteti de ce imi bagati mana in buzunar fara permisiunea mea ? si asta dupa ce ma furati deja de 2 ani cu inflatia si cresterea / liberalizarea preturilor la enegie si gaze?

gica
15 decembrie 2022
despre injuraturi civilizate

Replica a intrat de azi in lumea “civilizata” si nu mai permite comentariile si injuraturile la articolele cu opririle de apa calda; interziceti-le si voi ca sa ajung iar sa tip si sa injur singur intre 4 pereti ca un nebun

gica
15 decembrie 2022
caldura si apa calda - problema mileniului 3

Aprox 78 zile fara apa calda din 15 august pana in 15 decembrie inclusiv (aprox 67 zile pana pe 1 noiembrie plus 11 zile din 1 noiembrie pana in 15 decembrie inclusiv); 7 zile fara caldura la calorifere din 15 noiembrie pana in 15 decembrie inclusiv (din care 3 zile intarzierea din 12 noiembrie, data promisa, pana in 15 noiembrie plus 4 zile de intreruperi) - asta ne-a dat primaria; guvernul ne-a dat legea repartitoarelor care sa-mi masoare temperatura din camera si atunci cand pun radiatorul si sa o platesc de 2 ori - o data la termoficare si o data la enel; dar sa nu injuram si sa fim civilizati

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8463 secunde