Zona Tomis III din Constanța, lipsită de apă rece!

210
1
Zona Tomis III din Constanța, lipsită de apă rece! - apa-1477580754.jpg
Pentru înlocuirea unui segment din conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Zmeurei din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți, 1 noiembrie, începând cu ora 8.30.
 
Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe strada Soveja, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Zmeurei și Ștefăniță Vodă, precum și cei arondați punctului termic din zonă. Furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 16. 


"Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Comentează știrea

lamoine
28 octombrie 2016
Credite S.O.S.!

Ai nevoie de a face unele consolidări de muncă, datoria, a cumpărat oa doua casă ... indiferent de motiv, eu te pot ajuta. Eu refinanțeze casa ta este în locul 1 sau al doilea, cu o rată rezonabilă. Totul este legal și se face onest, persoana serioasa numai. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6225 secunde