X
X
Mai multe ştiri online:

Exclusiv Auto, noul partener service Volkswagen din Constanța

Ştire online publicată Joi, 31 Octombrie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Începând cu luna octombrie anul curent, Exclusiv Auto a devenit oficial, partener service autorizat pentru marca Volkswagen, obținând astfel certificarea importatorului Porsche România pentru reparații service autorizate Volkswagen.


"Volkwagen SERVICE se alătură brandurilor deja aflate în portofoliul nostru –SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das Welt Auto, din județele Constanța și Alba Iulia. Avem o experiență de aproape 5 ani ca distribuitor al celui mai mare importator auto din România, iar grupul Exclusiv Auto este în acest domeniu de peste 12 ani. Experiența auto ne ajută cu ocazia fiecărei mărci noi pe care o adăugăm în portofoliul nostru, suntem foarte bine pregătiâi pentru partea de after sales, service-ul nostru fiind dotat cu aparatura noua, de ultimă generație. Ne dorim să mergem pe aceeași linie ca și până acum, mereu orientați către clienți, și să fim un partener de drum de nădejde pentru acestia" a declarat Laura Rota, manager Exclusiv Auto.


Posesorii de Skoda, Seat și Volkswagen sunt așteptați la sediul Exclusiv Auto din Constanța, Strada Dumbrăveni nr 70 (sens giratoriu Tomis Plus) pentru a beneficia de calitatea serviciilor noastre complete: mecanica, electrica, lucrari garantie si reparatii daune, dar si de preturi și pachete de service foarte avantajoase!


Distribuie :

Auto

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17040 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2674 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2915 secunde