Video Ticsit de droguri! Încă o persoană arestată, după ce ar fi încercat să vândă stupefiante de mare risc, la Mamaia!

2327
Ticsit de droguri! Încă o persoană arestată, după ce ar fi încercat să vândă stupefiante de mare risc, la Mamaia! - img20240507wa0007-1715074153.jpg
Festivalul de muzică din Mamaia, încheiat recent, ar fi fost Raiul traficanţilor de droguri, dacă poliţiştii şi jandarmii nu le-ar fi tăiat elanul. Nu una sau două, ci mai multe persoane au fost prinse având asupra lor stupefiante, a căror destinaţie erau tinerii participanţi la eveniment. Fie că aveau de gând să le folosească în scop personal, fie să le comercializeze, un lucru este clar: interveţia promptă a oamenilor legii a evitat, de ce nu, tragedii.
 
În ultima zi a minivacanţei, o altă persoană a fost depistată având asupra sa droguri periculoase, ambalate şi porţionate, gata de vânzare!


„În ziua de 06.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc. Acesta a fost prins în flagrant, la aceeași dată, în proximitatea zonei de acces către perimetrul de desfășurare a unui festival de muzică organizat în Stațiunea Mamaia , în timp ce deținea cantitățile de aproximativ 10 grame ciuperci care conțin Psilocine, 3 grame pulbere de amfetamină și cofeină, 3 grame pulbere MDMA, 40 capsule având ca substanță activă 2C-I, 40 capsule care conțin methoxetamine, 20 capsule având în compoziție ca substanță activă 2C-B, 3 grame pulbere ketamină, 2 grame rezină de canabis și 10 grame canabis, toate porționate și ambalate în scopul comercializării”, explică oamenii legii.


O zi mai târziu, la data de 07.05.2024, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală a Municipiului Constanța.
Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2801 secunde