VideoLive Text FOTO / Situaţie REVOLTĂTOARE, la Constanţa! Un bloc STĂ SĂ CADĂ, din cauza săpăturilor pentru clădirea învecinată

13850
2
Un bloc de pe strada Ionel Teodoreanu nr. 32 din cartierul Palazu Mare este în pericol să cadă, din cauza faptului că la doar câțiva metri distanta se sapă pentru a construi o nouă clădire. 


Viețile a zeci de familii sunt puse în pericol, iar constructorului nu îi pasă de riscurile la care ii supune. Oamenii zonei spun ca alunecările de teren pe strada Ionel Teodoreanu au apărut din cauza săpăturilor efectuate la fundația respectivei clădiri.


"Este o conferință atipică, aici în Palazu Mare. Locatarii a 2 blocuri sunt disperați din cauza acestor săpături. Luni a picat o parte din gard, dar și din zidul de susținere. Am făcut sesizări la autorități", spune Stelian Ion.

"Lucrările s-au oprit, cred că s-au speriat și investitorii. Investitorii trebuie să dea răspunsuri și să le consolideze clădirea. Sunt crăpături pe casa scării, către conducta de gaze", a mai spus acesta.



Comentează știrea

Marinarul
19 martie

Lacomia unora ,moartea altora.. Ar trebui pedepsiti cei ce au initiat groapa aceea incepand de la cei ce au dat avizul

edy
19 martie

totul s-a facut acolo cu mangle si falsuri.... si autoritatile dorm

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0131 secunde