X
X
Mai multe ştiri online:

Inițiativă bună a Federației Australiene de Tenis

Ştire online publicată Joi, 25 Iunie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ


Federația Australiană de Tenis (Tennis Australia) va lansa un circuit de turnee, UTR Pro Tennis Series, care va debuta sâmbătă la Sydney, oferind o șansă jucătorilor autohtoni să-și asigure venitul în contextul suspendării marilor circuite ATP și WTA din cauza pandemiei de coronavirus, relatează Reuters.


Jucătorii se vor întrece pentru premii de 450.000 de dolari australieni (312.000 dolari americani) în cadrul circuitului care cuprinde turnee la Sydney, Brisbane, Melbourne, Adelaide și Perth, ce se vor desfășura fără spectatori.
''Echipa noastră a depus o cantitate enormă de timp și efort în planificarea acestor evenimente și am lucrat strâns cu autoritățile și staff-urile din tenis pentru a ne asigura că se vor desfășura conform protocoalelor stricte de biosecuritate'', se arată în comunicatul lui Craig Tiley, director executiv al Tennis Australia.


Personalul de la partide va fi limitat la un arbitru de scaun, un număr redus de arbitri de linie, fără copii de mingi. Jucătorii trebuie să-și aducă propriile prosoape și sunt încurajați să facă duș în afara bazei.
Prima fază a circuitului se derulează până în luna august, cu posibilitatea de a se extinde, în funcție de reluarea turneelor din ATP și WTA.


Turneele profesioniste, suspendate în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, urmează să se reia în luna august, care la final programează US Open (31 august-13 septembrie).
ATP urmează să ia anumite decizii după ce Adria Tour din Balcani a fost anulat, din cauză că Novak Djokovic, liderul mondial, și alți jucători de top s-au infectat cu Covid-19.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Sport Internaţional

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31470 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3934 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1473 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1258 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.9353 secunde