Au încins nisipul la Constanţa!

13 medalii pentru România, la Mondialele de lupte pe plajă U20

108
13 medalii pentru România, la Mondialele de lupte pe plajă U20 - 1-1662285421.jpg

Articole de la același autor

Bilanţ excelent pentru sportivii români, care au cucerit nu mai puţin de 13 medalii - şase de aur, patru de argint şi trei de bronz - la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă Under-20, găzduite de plaja Modern din Constanţa.

La masculin, constănţeanul Daniel Sandu şi-a adjudecat aurul mondial al categoriei 70 kg, după ce l-a învins în finală pe moldoveanul Ion Marcu, la cat. 80 kg, Denis Chirică a intrat în posesia titlului după ce l-a învins în ultimul act pe americanul Thor Tysen Allen Michaelson, la cat. 90 kg, Alexandru Oltean s-a clasat pe locul secund, iar Răzvan Păvălasc a obţinut bronzul, iar la cat. +90 kg, Georgian Tripon a obţinut aurul, după finala cu azerul Zafar Aliev, în timp ce Eduard Popescu a ratat medalia de bronz după ce a pierdut finala mică disputată cu grecul Rafail Gkirnis.

La feminin, constănţeanca Ana Maria Pîrvu a cucerit aurul la cat. 50 kg, la cat. 60 kg, Viorica Adam a pierdut finala cu ucraineanca Sofia Marcenko şi a rămas cu argintul, în timp ce Ana Maria Puiu a luat medalia de bronz, după ce a câştigat finala mică, disputată contra americancei Mia Kaur Macaluso.

Finală sută la sută românească la cat. 70 kg, cu Teodora Sîrbu învingătoare în faţa Paulei Rotaru, iar la cat. +70 kg, Elena Margaş a luat aurul după o finală cu Andreea Scărlătescu. România a obţinut şi bronzul, prin constănţeanca Amalia Rătunzeanu, care a câştigat finala mică disputată împotriva americancei Angelina Anderson.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5233 secunde