Cristina Biță, medaliată cu bronz la Campionatul Național de judo pentru seniori

A dat lovitura în inima Aradului

779
Sportiva Cristina Biță, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța - Petrom Ploiești, a cucerit medalia de bronz la Campionatele Naționale individuale de judo pentru seniori, competiție desfășurată, zilele trecute, la Arad. Constănțeanca a evoluat în limitele categoriei +78 kg, secțiune în care campioană a devenit Beata Kabat, de la CSM Arad.
Alături de Cristina, la Naționale au mai fost prezenți alți doi judoka de la LPS, Luca Radu, care s-a clasat pe locul cinci la categ. 90 kg, și Dumitru Cușa, acesta fiind învins încă din primul tur. Toți trei sunt antrenați la club de prof. Gelal Feuzi.
"Am rămas plăcut surprins de excelenta organizare a competiției, una de nivel internațional. Invitat special a fost Anton Moraru, primul președinte al Federației Române de Judo, acesta apreciind calitatea luptelor și ambiția celor aproape 400 de sportivi, fete și băieți, participanți la întreceri. Sunt bucuros pentru medalia Cristinei Biță, s-a muncit mult pentru acest bronz", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Feuzi.
Cu ocazia turneului de la Arad, au fost premiate sportivele Alina Dumitru (cat. 48 kg), campioana olimpică și europeană, și Corina Căprioriu, campioana europeană la cat. 57 kg, alături de antrenorul principal al lotului olimpic de senioare, Florin Bercean.
Pentru sportivii constănțeni, urmează participarea la faza finală a Campionatului Național de cadeți (Oradea, 14-15 octombrie).
"La anul, vreau să aduc pe litoral finala Naționalelor de copii, la Techirghiol. Va fi un eveniment special, pe care îl vom pregăti cum se cuvine", a mai spus Gelal Feuzi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3146 secunde