Președintele Gheorghe Slabu anunță:

CS Tomis s-ar putea întări cu două handbaliste de valoare

576
După victoria de la Deva, 29-22 cu Cetate, din etapa a cincea a Ligii Naționale, echipa de handbal feminin CS Tomis Constanța a urcat pe podiumul clasamentului - locul trei, fiind devansată de campioana Oltchim și U Cluj -, iar președintele clubului, Gheorghe Slabu, anunță că, în perioada următoare, echipa ar putea fi întărită cu una-două jucătoare de valoare.
"Traversăm un moment bun, suntem pe podium și acolo trebuie să rămânem. Avem șanse chiar de a depăși Clujul, dar, în primul rând, trebuie să ne întărim. La Deva, le-am forțat și pe Mihaela Pârâianu, și pe Loredana Mateescu, ele au intrat în teren deși nu erau complet refăcute. Sperăm ca, în perioada următoare, să putem transfera una sau două jucătoare, pe care antrenorul Ion Crăciun le are sub observație de ceva timp. Așteptăm în continuare sprijinul administrației locale, pentru că această echipă merită efortul investițional", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Slabu.
Etapa viitoare, CS Tomis va susține primul său meci la Sala Sporturilor din Constanța, în actualul sezon, după "exilul" forțat de la Medgidia. Adversară va fi HCM Roman, meciul fiind programat duminică, 17 octombrie, de la ora 11.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Octombrie 2010
Stire din Sport : HCM Constanța a scăpat de Cvetkovic!
Pagina a fost generata in 0.4511 secunde