Andrea Miklos, o atletă de mare perspectivă:

„A fost o bucurie de nedescris să pot concura din nou după perioada de izolare”

107
„A fost o bucurie de nedescris să pot concura din nou după perioada de izolare” - afost-1608220564.jpg

Articole de la același autor

Componentă a lotului naţional, Andrea Miklos este una dintre atletele de mare perspectivă ale României, având în palmares titlul de campioană națională în proba de 400 m în sală, la tineret și seniori.



Din păcate, din cauza unei accidentări - microruptură musculară la bicepsul femural -, Andrea nu a putut concura la Naționalele în aer liber de la Cluj, dar este convinsă că anul 2021 va fi unul de excepție pentru ea, cu atât mai mult cu cât este medaliată cu bronz la ultima ediție a Campionatelor Europene de tineret în aer liber, de la Gavle 2019, în proba de 400 m.
Pandemia Covid-19 i-a dat multe planuri peste cap, dar, alături de antrenoarea sa, Magdolna Kanizsay, spune că va trece peste toate greutăţile.



„Ciclul obișnuit din viața de zi cu zi s-a schimbat. A trebuit să mă adaptez din mers pentru a-mi menține ridicat nivelul evoluțiilor. Nu a fost și nu e deloc simplu, dar trebuie să mă obișnuiesc dacă doresc să fac în continuare performanță. Nu mă plâng, dar este o provocare peste care trebuie să trec.


Drept urmare, cel mai plăcut moment al sezonului a fost acela în care am putut să alerg din nou în întrecerile în aer liber. A fost o bucurie de nedescris să pot concura din nou după perioada de izolare. Iar prin concursurile susținute, am căpătat și mai mare încredere în forțele proprii și mi-am demonstrat că nimic nu este imposibil.


Pentru anul viitor, în primul rând îmi doresc să fiu 100% sănătoasă pentru a mă putea pregăti pentru marile competiții din 2021. Îmi doresc foarte mult să realizez baremul de calificare la Jocurile Olimpice și vreau totodată să cuceresc o medalie la Campionatele Europene de tineret. Pe lângă toate acestea, vreau să particip și la Europene de sală pentru seniori”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism, Andrea Miklos.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3988 secunde