Sportul constănțean, din nou în doliu.

A murit Carmen Marinescu

1980
5
A murit Carmen Marinescu - sportul-1389711541.jpg

Articole de la același autor

Nici nu l-au condus bine rugbiștii pe ultimul drum pe regretatul Iancu Băcioiu, că sportul constănțean suferă o nouă lovitură.

A încetat din viață, ieri, după o grea suferință, profesoara Carmen Marinescu, fostă jucătoare de volei de top, componentă a echipei CS Farul Constanța și a naționalei de senioare a României.

Colegă de generație cu Mia Enache, Iuliana Enescu sau Ghiulmiza Lică, după ce a încheiat conturile cu sportul de mare performanță, Carmen Marinescu trecuse la catedră, la Școala nr. 22, punându-și experiența în slujba elevilor constănțeni.

Redacția "Cuget Liber" și Clubul Sportiv Farul Constanța sunt alături de familia îndurerată, în aceste triste momente, și transmit sincere condoleanțe! 

Comentează știrea

vera cercel
15 ianuarie 2014
carmen marinescu

Locuiesc la 2000 de km de Constanta mea, dar am fost alaturi de Carmen Marinescu in mod constant de acum 40 de ani, din vremea in care faceam primii pasi in echipa de volley Farul , alaturi de stelele volleyului romanesc. Ieri, odata cu moartea "surorii mele", a murit o parte din mine, va ramane pentru totdeauna un gol imposibil de culmat; sunt sigura, Carmen cu modul ei unic si special in care a afruntat viata in toate sectoarele, va ramane in inima a celor care au cunoscuto.. Astazi, preocuparea mea se indreapta spre Alexandru, fiul sau adorat, ramas orfan, practic singur pe lume si care va avea nevoie de ajutor nu numai psicologic. Alexandru e student in ultimul an la Facultatea de Telecomunicatii in cadrul Institutului de Marina.

Aragorn
15 ianuarie 2014
E trist..

...ca ne parasesc atit de grabiti marii sportivi ai Constantei...vremurile bune ale sportului de la malul marii par tot mai indepartate fiindca cei care au aparat culorile cluburilor dobrogene pleaca dintre noi, unul cite unul, lasind in urma doar amintirile frumoase, cind stadioanele si salile erau pline, iar noi, cei din tribune, ii incurajam si aplaudam pentru efortul depus si victoriile obtinute...Carmen a facut parte dintr-o echipa de legenda a Farului, care, chiar daca nu a cistigat trofee, (atunci altii trebuiau sa le cistige si erau "impinsi" de toata lumea pentru asta), a facut meciuri mari si ne-a adus bucurii asemenea. Sint mindru ca m-am numarat printre cei care au avut privilegiul de a o vedea jucind. Dumnezeu s-o odihneasca !

Aragorn
15 ianuarie 2014
Dna. Cercel

Sarut-miinile, dna.Vera,si toate cele bune in noul an. Sper ca sint gind la gind cu toti iubitorii sportului constantean, multumindu-va pentru daruirea cu care ati aparat culorile Farului si pentru clipele frumoase pe care ni le-ati oferit pe terenul Salii Sporturilor. Un an nou fericit cu multa, multa sanatate si poate vom avea bucuria sa va mai revedem la Constanta.

Irina
16 ianuarie 2014
:-(

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace ... Doamna Carmen Marinescu mi-a fost profesoara la sc nr.22 ...:| ... Pacat ca a murit ... [Profesoara de nota 20] ... :-( Condoleante familiei sale .

christian louboutin men sneakers
28 februarie 2014
christian louboutin men sneakers

christian louboutin decollete true to size Stiri Sport : A murit Carmen Marinescu | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin men sneakers http://systechsolutions.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-over-the-knee-boots.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4424 secunde