A trecut și de Petrolul! FC Viitorul Constanța, revelația Ligii I la fotbal

204
A trecut și de Petrolul! FC Viitorul Constanța, revelația Ligii I  la fotbal - atrecut-1443372132.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța este marea revelație a actualei stagiuni a Ligii I la fotbal. Echipa patronată și antrenată de Gheorghe Hagi a făcut încă o victimă "de lux", Petrolul Ploiești, și se gândește tot mai serios la cupele europene.

Prima repriză a meciului de sâmbătă, de la Ovidiu, a fost dominată, în cea mai mare parte, de FC Viitorul, care, în pofida a 2-3 bune oportunități, nu a găsit calea spre gol. Constănțenii au început în forță și partea a doua a jocului, iar Răzvan Marin a înscris, în min. 55, unicul gol al întâlnirii, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

Până la final, ambele echipe și-au creat ocazii. Tamuz i-a creat, în două rânduri, mari emoții "Regelui", I. Hagi a trimis imprecis din poziție ideală, apoi Mitrea a trimis balonul în bara transversală (min. 76). S-a ter-minat 1-0 pentru FC Viitorul, care bifează trei puncte mari în lupta pentru calificarea în play-off.

FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Rîmniceanu, Benzar, Hodorogea, Mitrea, Boli, Achim, Filip, Aganovic (min. 76, Chițu), Tănase (min. 11, Marin), I. Hagi (min. 71, Nedelcu), Nicoliță.

Echipa constănțeană, care are un singur eșec în acest sezon, e neînvinsă de trei etape - două victorii și un egal.

v v v

Iată și rezultatele înregistrate în etapa a 5-a a Ligii a III-a la fotbal, Seria a II-a. Petrolistul Boldești - FC Viitorul II Constanța 2-0, Metaloglobus București - Delta Tulcea 0-1, Voința Snagov - Juventus București 0-1, Înainte Modelu - Dinamo II 4-0, CSM Oltenița - Gloria Popești Leordeni 0-6, Unirea Slobozia - CS Tunari 6-1. Viitorul Domnești a stat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Septembrie 2015
Stire din Sport : FC Viitorul,  remiză albă la Iași
Pagina a fost generata in 0.8577 secunde