Monica Macovei:

"Ponta trebuia să își dea demisia fără nicio moțiune de cenzură"

110
1

Articole de la același autor

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, ieri, că premierul Victor Ponta trebuia să își dea demisia din fruntea Guvernului fără nicio moțiune de cenzură.

"Problema e dincolo de moțiune și de o luptă politică în Parlament, de un vot în Parlament. Problema este de moralitate în politică. Ponta trebuia să își dea demisia fără nicio moțiune de cenzură, din prima zi, fiindcă e rușine în primul rând pentru țară. Dacă are vreun sentiment față de România, atunci trebuia să își dea demult demisia", a afirmat Monica Macovei, în cadrul unei întâlniri cu europarlamentari ai Grupului conservatorilor și reformiștilor europeni.

Ea a susținut că un raport al Comisiei Europene spune că "este inadmisibil ca într-un Guvern să existe persoane trimise în judecată sau persoane condamnate".

"Tot ce are de învățat acum electoratul român este să nu îi mai voteze", a mai afirmat Monica Macovei. 

Comentează știrea

kute
28 septembrie 2015
monica macovei

Are dreptate monica .la ce nenorociri a facut partidul mafiot din care a facut parte ea monica macovei cea care a mintit in parlamentul europei cu ce se intampla in romania in 2008-2012 ea si partidul din care a facut parte n -ar mai trebui votati29 de ani

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4477 secunde