"Abia aștept să pun piciorul pe Parc des Princes!" Când ar putea debuta Leo Messi la PSG și ce număr și-a ales

196

Articole de la același autor

Leo Messi (34 de ani) este noul jucător al celor de la PSG. Argentinianul a semnat un contract valabil până în 2023, cu opțiune de prelungire pe încă un an, și a oferit primele declarații în calitate de jucător al vicecampioanei Franței. PSG a anunțat că va organiza o conferință de presă azi, de la ora 12:00 (ora României), la Stadionul "Parc des Princes", în care Lionel Messi va fi prezentat în calitate de jucător al formației din capitala Franței.

„Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele în Paris. Clubul și viziunea sa sunt în perfectă armonie cu ambițiile mele. Știu cât de talentați sunt jucătorii și staff-ul de aici. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva grozav pentru club și pentru fani. Abia aștept să pun piciorul pe gazonul de pe Parc des Princes”, a spus Messi. Presa internațională anunță că transferul lui Messi pe Parc des Princes este foarte aproape de oficializare, iar starul argentinian va primi un contract pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul, urmând să încaseze un salariu anual de 35 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri de performanță.

Publicația franceză Le Parisien a încercat să contureze programul lui Messi din ultima lună și să intuiască momentul în care atacantul va debuta la noua sa echipă. Pentru PSG urmează duelul de pe teren propriu cu Strasbourg (14 august), din Ligue 1, însă Leo nu va juca, având în vedere că nu a susținut niciun antrenament colectiv în ultima lună. În schimb, duelul de la finalul acestei săptămâni ar putea fi un prilej pentru francezi să îl prezinte pe Messi în fața suporterilor.

Debutul lui Messi la PSG are cele mai mari șanse să se producă duminică, 29 august, contra lui Reims, în deplasare. La acel moment, deținătorul a șase Baloane de Aur ar avea deja trei săptămâni de pregătire și ar putea fi apt pentru un meci oficial, scrie sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3656 secunde