Academia Phoenix CSU Simona Halep, cu un pas în semifinalele Cupei României la baschet feminin

186
Academia Phoenix CSU Simona Halep, cu un pas în semifinalele Cupei României la baschet feminin - fondbaschetfete-1641308103.jpg

Articole de la același autor

Baschetul feminin constănţean creşte de la an la an, iar Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa încearcă să atingă performanţe din ce în ce mai mari. În acest sezon, formaţia de pe litoral s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, iar acum are mari şanse să ajungă pentru prima dată în ultimii trei ani în semifinale.

Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a picat să joace în sferturi cu CS Municipal Târgovişte. În partida tur de la Târgovişte, constănţencele s-au impus la o diferenţă clară, la finalul meciului tabela arătând 77-56 în favoarea fetelor noastre. Meciul retur va avea loc miercuri, cu începere de la ora 16.00, în Sala Sporturilor din Constanţa.

Va fi o atmosferă teribilă în tribune, mai ales că în ultimul timp meciurile echipelor constănţene s-au desfăşurat fără spectatori, iar publicul de la malul mării este mare consumator de sport.

„După aproape trei ani de la cea mai importantă performanță a clubului nostru suntem la un singur pas să jucăm din nou în «careul de ași» al Cupei României. Miercuri jucăm primul meci oficial din noul an, returul din sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin, iar singurul gând pe care îl avem înaintea partidei este calificarea în Final Four.

Chiar dacă pornim cu un avantaj consistent, obținut încă din prima manșă, disputată la Târgoviște, obiectivul nostru rămâne victoria, din respect pentru suporterii noștri, împreună cu care ne dorim să sărbătorim egalarea celei mai importante performanțe din istoria clubului.

Anterior acestei calificări, în sezonul 2018-2019 drumul nostru către trofeul Cupei României s-a oprit în semifinale, unde am întâlnit vicecampioana CS Municipal Satu Mare”, se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului constănţean.

În celelalte meciuri tur din sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin s-au înregistrat rezultate spectaculoase.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a zdrobit-o în deplasare pe CSTBv Olimpia Braşov cu scorul de 240-101, CS Municipal Alexandria a terminat la egalitate, scor 64-64, cu BC Sirius Târgu Mureş şi CS Municipal Satu Mare a trecut în deplasare cu scorul de 71-64, de FCC Baschet UAV Arad. Academica Phoenix CSU Simona Halep Constanţa nu stă rău nici în Liga Naţională de Baschet Feminin.

Echipa de la malul mării se află pe locul 7 cu 15 puncte, având patru victorii şi șapte înfrângeri în 11 meciuri disputate.

Următorul meci din Liga Naţională de Baschet Feminin al celor de la Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa va avea loc în data de 8 ianuarie, cu ACS KSE Târgu Secuiesc. Partida se va juca cu începere de la ora 16.00, în Sala Sporturilor din Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5343 secunde