Adio Campionat European pentru naționala de tineret a României

96
Adio Campionat European pentru naționala de tineret a României - campeur-1473234265.jpg

Articole de la același autor

Naționala de tineret a României a fost învinsă de echipa similară a Danemarcei cu scorul de 3-1, marți seară, la Aalborg, într-un meci din preliminariile Campionatului European de fotbal U21 din 2017.


Golurile partidei au fost marcate de Pione Sisto (10), Marcus Ingvartsen (35-penalty, 39), respectiv George Miron (68).
Cu 25 de minute înainte de final, tricolorii au fost obligați să evolueze în inferioritate numerică după ce jucătorul Astrei Giurgiu, Alex Ioniță, a primit cartonașul roșu pentru o intrare dincolo de limita regulamentului.


Pentru România au evoluat: Valentin Cojocaru - Robert Hodorogea, Bogdan Țîru (căpitan), George Miron, Vlad Olteanu - Ionuț Nedelcearu (Răzvan Marin, 46), Ovidiu Popescu - Adrian Păun, Alexandru Ioniță II, Claudiu Bumba (Dorin Rotariu, 68) - Alexandru Tudorie (Daniel Popa, 79). Selecționer: Cristian Dulca.


În urma acestui rezultat, naționala României se menține pe poziția secundă a grupei 5, însă șansele ca ea să prindă turneul final sunt infime. Se vor califica primele clasate din cele opt grupe preliminare, apoi se vor realiza două partide de baraj între cele mai bune patru formații care au terminat pe locul doi. La acest capitol România stă foarte slab și sunt șanse mici să fie în primele patru, chiar dacă va reuși să învingă în Bulgaria, în ultima partidă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 Septembrie 2016
Stire din Sport : Aproape de podium la IAAF World Challenge
Pagina a fost generata in 4.5778 secunde