Adio, Europa! Farul, repriză de coşmar cu Universitatea Craiova

131
Adio, Europa! Farul, repriză de coşmar cu Universitatea Craiova - 1-1650186234.jpg

Articole de la același autor

Seara de sâmbătă a fost una neagră pentru FCV Farul. Echipa constănţeană a fost învinsă, cu scorul de 0-3 (0-3), de Universitatea Craiova, într-o partidă disputată pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, contând pentru etapa a cincea a play-off-ului Ligii I la fotbal.

A fost un meci cu două reprize complet diferite. În prima, Farul a atacat în valuri, a pus presiune pe defensiva olteană, dar n-a fructificat niciuna dintre ocaziile create la poarta lui Pigliacelli. În schimb, Craiova a marcat de trei ori, dintr-o fază fixă şi două contraatacuri.

Markovic a deschis scorul în minutul 15, când a trimis balonul în poartă după un corner, Baiaram a finalizat cu destul de mult noroc o contră rapidă, în minutul 37, iar în prelungiri (min. 45+2), acelaşi Markovic l-a executat din nou pe Aioani, cu un şut la colţul lung.

Repriza secundă s-a derulat după un alt scenariu. „Marinarii” şi-au pierdut busola, Larie a fost complet depăşit de situaţie în apărare, mijlocaşii nu au creat nimic, iar şarjele tânărului Pitu au fost insuficiente pentru ca Farul să reintre în joc. Craiovenii şi-au creat o mulţime de ocazii clare de gol, dar Koljic, Baiaram şi Ivan le-au ratat cu seninătate. Pentru ca „tacâmul” să fie complet, Farul a încheiat meciul în zece oameni, Petre fiind eliminat, în minutul 90, pentru o intrare dură la Pigliacelli.

Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani, Dussaut, Larie, Artean, De Nooijer, Radaslavescu, Nedelcu (min. 60, Mladen), Grameni (min. 46, Purece), Iancu (min. 75, Moldoveanu), Betancor (min. 45, Ad. Petre), Sali (min. 46, Pitu).

Farul contabilizează astfel cea de-a treia sa înfrângere în play-off şi nu mai are nicio şansă de a încheia stagiunea pe locul trei, calificant în cupele europene. „Marinarii” ocupă locul cinci, cu 28 de puncte, dar ar putea ajunge chiar pe locul şase, în condiţiile în care Argeşul a câştigat la Voluntari (1-0) şi a acumulat 27 de puncte.

Etapa viitoare, Farul va juca, pe teren propriu, cu FCSB.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.135 secunde