Play-off-ul Ligii I la fotbal, etapa a cincea

Farul, în alertă! "Craiova este cea mai în formă echipă din campionat"

162
Farul, în alertă!

Articole de la același autor

Meci extrem de important pentru FCV Farul Constanţa, care o va întâlni, sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 20.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, pe Universitatea Craiova, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I la fotbal.

Cu moralul ridicat după victoria din runda precedentă, 2-0 cu FC Argeş, la Piteşti, „marinarii” au neapărată nevoie de un nou succes în confruntarea cu oltenii, aceasta fiind condiţia obligatorie pentru a rămâne în cursa pentru locul trei, care i-ar asigura participarea în cupele europene.

Înaintea fluierului de start, Farul ocupă locul cinci, cu 28 de puncte, Craiova este pe podium (locul trei, 36 p), astfel că spectacolul fotbalistic este garantat. În economia jocului, va conta foarte mult şi aportul publicului, fanii fiind aşteptaţi să umple tribunele „Centralului” şi să împingă echipa spre victorie.

„Un meci cu o echipă foarte bună a campionatului, cred că este, la ora actuală, cea mai în formă. Acest lucru este arătat şi de numărul de goluri înscris, Craiova este puternică pe plan ofensiv.

Sper să câştigăm, să fim noi cei fericiţi după meci, să ne apropiem de locul trei. Craiovenii au un moral bun, au câştigat în minutul 96 cu CFR, dar şi noi avem un moral la fel de bun, venim după prima victorie din play-off, de la Piteşti.

Spectatorii sunt foarte importanţi pentru noi, sperăm să fie cât mai mulţi în tribune şi să ne împingă spre victorie”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, mijlocaşul Andrei Artean.

„Craiova are echipă foarte bună, dar nu ne descurajează un rezultat, au învins pe CFR, dar puteau pierde cu Clinceni. Sunt în formă, dar şi noi se simţim bine după victoria de la Piteşti.

Mi-ar plăcea o victorie cadou de ziua mea, să fie un motiv în plus de sărbătoare. Avem şi noi atuurile noastre, suntem o echipă ofensivă, important va fi să fructificăm ocaziile pe care ni le vom crea”, a adăugat atacantul Gabriel Iancu.

XXX

Celelalte partide din play-off se vor desfăşura după următorul program: FC Voluntari - FC Argeş (sâmbătă, 16 aprilie, ora 17.30), CFR - FCSB (duminică, 17 aprilie, ora 20.30).

Clasament: 1. CFR Cluj (45 p), 2. FCSB (40 p), 3. Universitatea Craiova (36 p), 4. FC Voluntari (30 p), 5. FCV Farul (28 p), 6. FC Argeş (24 p).

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8646 secunde